Julegave indsamling! ?

Indsamling af gaver afsluttet for denne gang. Følg med her på siden og se når børnene modtager alle jeres dejlige gaver ?  Vi vil løbende lade jer følge med i processen i at få gaverne afsted, samt uddelingen af i form af billeder. 

 

 

OPDATERING 2-1-2020!!  

Vi er nu nået op på næsten 300 gaver til børn i Tanzania, det er overvældende og kommer til at gøre godt ???

Du kan lige nå at være med hvis du ønsker det, vi sender gaverne i marts til Afrika. Vi modtager gaver indtil d. 15 januar. 

Har du lyst til at hjælpe på en anden måde, kan du donere til transporten på mobilepay box: 4209BC eller på konto: 9873-8730205091 ??

——————————————————————————————————————

Julen er en magisk tid! Den indeholder en masse fine og vigtige budskaber heriblandt “at give” og hjælpe andre. Vi har derfor i Chance2change besluttet at hjælpe med at få budskabet ud. ?✨❤️
I vores familie har vi altid værnet om julen og dens vigtige budskaber. Min helt fantastiske søster Susan har i længe gået med en ide omkring julen og hvordan man på en god måde, kan lære sine børn og andre om næstekærlighed.

Hun forklarer konceptet herunder:
”Vi er så heldige og priviligerede at vores piger har den dejligste familie omkring sig, og at de/vi har mulighed for at give dem lige det, de ønsker sig. (Stortset ;)) Så heldige er alle børn desværre ikke. Sidste år, da vores ældste datter var 3,5 år, tænkte vi, at det var tid for hende at lære lidt om, at give til andre, som ikke får så mange gaver som hende. Jeg viste hende et verdenskort - jeg viste hende vores lille land og viste hende så Afrika, og forklarede hende at her bor også en masse børn ligesom hende og hendes venner i børnehaven. Men at disse små kære børn måske ingen gaver får hverken til jul eller på andre tider af året. Hun fangede straks ideen og gik ned på sit værelse for at finde noget legetøj, som hun mente, hun kunne undvære, så en anden lille pige kunne få en gave. ❤️
Jeg ledte dengang efter en organisation, som sendte pakker af sted mod Afrika, men kunne intet finde. I mellemtiden har min storebror oprettet en organisation, som hedder “Chance2change” og han kom på den ide, at vi gennem hans organisation kunne oprette en julegave-indsamling. Så det gør vi! Og vi håber i har lyst til at være med til at lære jeres børn lidt om næstekærlighed, taknemmelighed og om glæden ved at give.”

Indsamlingen vil forløbe indtil juleaften og gaverne vil af den grund blive sendt i starten af året. Vi vil gøre vores bedste for at filme, når børnene får alle gaverne, så i kan vise dette til jeres børn.

Lidt praktisk information:
• Gaven skal have en værdi mellem 50-100 kr. (Så gaverne er i samme størrelsesorden)
• Gaverne skal være i god stand hvad end det er legetøj, tøj, spil eller andet.
• Gaverne må IKKE indeholde batterier, flydende væsker, drikke eller fødevarer
• Gaverne skal være pakket ind og udenpå skal være et “til og fra”-kort hvorpå der skal stå køn (Boy, Girl eller Boy/Girl), alderskategori (følgende 1-3 years, 4-6 years, 7-10 years, 11-14 years, 15+). Og af hensyn til de afrikanske toldregler SKAL der skrives på, hvad gaven indeholder. (Se eksempel på billedet)
• Pakken skal leveres eller sendes til Chance2change (Danagården 22 st th, 7500 Holstebro)

Vi vil desuden blive meget glade, hvis i samtidig vil donere et lille beløb til at få sendt pakkerne af sted. (10,20,30 kr alt er velkommen) ☺️
Det skal doneres til følgende:
9873 - 8730205091
Ps. Man må selvfølgelig også gerne sende en gave af sted eller donere til forsendelse, selvom man ikke er et barn. 

Mvh Morten Duedal +45 3031 7266 Morten@chance2change.dk