Ghana

 

I samarbejde med afrikanskdans.dk sender vi nu også studerende og frivillige til Ghana. Siden 2013 har frivillige besøgt vores institutioner i Nungua og Abrani i kortere eller længere forløb.

I Nungua har de besøgt skoler og børnehjem. Vi har for nyligt etableret en børnehave, som ligger i vores hus i Nungua. Her er det muligt at være med til at bygge den op og udvikle på den, udover de sædvanlige opgaver med pædagogik og læring. Et fedt miljø og en god mulighed for at lade andre inspirere at dine ideer.

I landsbyen Abrani er livet meget primitivt, da de er meget fattige. På Abrani skolen er der mulighed for at komme som frivillig. Ydermere er der mulighed for at deltage og hjælpe til i dagligdagslivet, som fx at hjælpe i landbruget, hente vand ved floden, tage med i kirke, hjælpe til ved ceremonier til begravelser eller bryllup (meget vigtige i Ghanesisk kultur) og meget mere.

Pris

Du kan arbejde og bo der i 4 uger og opefter. Alt efter ønske om bolig, ture og indhold starter prisen ved:

1000 euro for 4 uger og 250 euro per uge derefter.

Vi anbefaler at du er afsted i 3 måneder, da vi er erfaring ved at 1 måned oftest bliver for kort en periode, da der er så mange ting at opleve og gøre dernede. Ydermere går ting generelt langsomt i Afrika i forhold til hvad vi er vant til herhjemme, så for at få en ordentlig følelse med det, er 3 måneder at anbefale. Ønsker du mere eller mindre kan det selvfølgelig sagtens lade sig gøre.

Overnatning og måltider

Dernede bor du ved en værtsfamilie, som tager sig godt af dig. Der vil blive serveret 2-3 måltider alt efter aftale om dagen. Derudover står de til rådighed hvis du har brug for hjælp under dit ophold. De henter dig ved lufthavnen og råder dig angående transport under opholdet.

Rådgivning/vejledning

Inkluderet i din pris er også rådgivning og vejledning til dit ophold før og under dit ophold i Ghana, herunder vaccinationer, visum, flybilletter, sikkerhed og ting du generelt skal være opmærksom på.

Værd at vide

Maden der er til rådighed, bliver lavet af kvinder i landsbyerne, det er meget traditionel Ghanesisk mad. Der er også mulighed for at få ”international mad” altså mad som du kender. Det er en god ide at investere i en ”lifestraw bottle” så du altid er sikker på rent drikkevand. (Selvrenser vand i drikkedunk med fx kulfilter), du er selv ansvarlig for at drikkevandet er rent. Så vi anbefaler at følge de generelle anvisninger angående rensning af vand.

Har du andre kompetencer end lærer og pædagog, så kontakt os i dag og vi kan sammen finde ud af noget.

Er du interesseret? Kontakt os i dag på mail eller tlf, eller følg med på de sociale medier:

Tlf: +45 3031 7266

Mail: Info@chance2change.dk

Facebook: Chance2change

Instagram: Chance2change.dk