Børnehjem I Myanmar

Myanmar

Børnehjem i Kalemyo – Myanmar:

Kom ned og arbejd frivilligt med børn på New Life Center i Kalemyo, Myanmar. Børnehjemmet er startet af Emmanuel Cinzah som er præst i Chin Betel Church Skjern. Børnehjemmet blev startet i 2017 og huser pt 18 børn i alderen 4-14 år.

Børnehjemmet har to hovedformål:

  1. At være hjem for forældreløse og fattige børn, hvor de kan bo, så de kan gå i skole og få en uddannelse og dermed håb for fremtiden.

  2. At forkynde evangeliet om Jesus til frelse for børnene, så de får et levende håb for fremtiden.

Der er både kristne og buddhistiske børn på børnehjemmet. Børnene bor og spiser på hjemmet, hvor voksne tager sig af dem. Børnehjemmet ledes af en blanding af lønnede og frivillig arbejdskraft. Du kan læse mere om børnehjemmet på deres hjemmeside https://www.nlcmyanmar.com/

Som frivillig vil du indgå i hverdagen og bidrage til den daglige gang på børnehjemmet. Der er brug for hjertevarme mennesker, der ønsker at give fattige og forældreløse en bedre start på livet.

Du har også mulighed for at komme på udflugter og opleve nogle af Myanmars fantastiske bygningsværker og intense kultur. I Myanmar er alting meget billigt, og du kan spise ude for meget få kroner om dagen.

 

  • Er du interesseret? Kontakt os i dag på mail eller tlf, eller følg med de sociale medier:

Tlf: +45 3031 7266

Mail: Info@chance2change.dk

Facebook: Chance2change