Alle kan hjælpe ?

Sidder du derude med lysten til at opleve noget anderledes? Vi har startet nye projekter der omhandler alle, er du tømrer, murer, elektriker, landmand, bådebygger m.m. kun fantasien sætter grænser, så kan DU bruges og DU kan gøre en forskel med det du normalt laver ??
Tanken bag er at lære sit arbejde til børn, unge og voksne i Tanzania, så de kan opretholde en fornuftig levestandard efter skolen. Hvor der i landet er op til 90% der lever for under 2 $ om dagen, og lever fra dag til dag. En kamp om overlevelse for mange. Heri kommer dine hverdags kompetencer til stor nytte.

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os her på siden eller på mail info@chance2change.dk ?

One thought on “Alle kan hjælpe ?

 1. Hej Morten
  Jeg hørte indslaget i p4 midtvest i sidste uge.

  Jeg er ved at rydde ud i børnetøjet. Både pige- og drengetøjet, samt noget voksentøj. Der er fra str. 0 år og op. Det er tøj, som jeg har forsøgt at sælge med desværre uden held. Og det er alt for godt til at kassere, selv om det er nogle år gammelt.

  Jeg vil hellere give tøjet til udenlandske børn end til danske. Så kan du bruge det så er det gratis.

  Håber at du vil melde tilbage om det har interesse. Noget af tøjet er mellemdeponeret hos en dame i Ikast, som indsamler tøj, legetøj mv., og har gjort det gennem mange år. Men hun mangler ny aftager. Jeg ved ikke hvor længe hun kan have det liggende.

  Vh. Helle Lunding-Møller
  Engesvang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *